Hörmann nudi širok program prozora za unutarnje prostore, a naši čelični okviri su optimalno rješenje za ugradnju u masivne i nosive zidove bilo koje građevine. Mi imamo savršena rješenja za Vaše prozore i prozorske okvire.

  • Optimalno rješenje za ugradnju u masivne i nosive zidove.

    Opsežan program s nizom profila. Kao specijalist za okvire s dugogodišnjim iskustvom Hörmann će udovoljiti svim Vašim željama a napraviti će i posebna rješenja za svaku situaciju. Naš program za glatka krila vrata ili ona sa žljebićima već Vam otvara brojne mogućnosti oblikovanja. Uz to isporučujemo okvire briljantnih boja ili sa specijalnim užadima i prigušnim profilima kao i ostalu, brojnu posebnu opremu, za više udobnosti i sigurnosti. Široki program, specijalizacija koja istodobno omogućava fleksibilnost i najmoderniju izradu omogućuju brzo i precizno ispunjenje Vaših želja.
  • Širok program prozora za unutarnje prostore

    Kao specijalist za okvire s dugogodišnjim iskustvom Hörmann nudi prozirne prozore za različite namjene: ● toplinska izolacija ● zvučna izolacija ● zaštita od zračenja ● protupožarno staklo F30/G30 ● vatrootporno staklo F90 Postavljaju se kao jednostavni ili složeni elementi za više svjetla i vizualni kontakt. Primjerice između ureda u pogonu i proizvodnog prostora, skladišta i otpreme kao i uprave i tehničkog prostora. Individualna rješenja mogu se realizirati letvicama za podjelu stakla, otvorima te kosinama za stubišta. Postoje različite varijante materijala za izradu okvira: pocinčani temeljni premaz, pocinčani praškasti sloj (RAL po izboru) i plementiti čelik.