Garažna rolo vrata RollMatic

Kompletni sistem uključujući motor

Garažna vrata RollMatic tvrtke Hörmann ne zauzimaju puno mjesta u Vašoj garaži. Prilikom parkiranja možete stati ispred samih vrata, a strop garaže pri tom ostaje slobodan. Profil vrata RollMatic izrađen je od kvalitetnog, nehrđajućeg aluminija, a standardno je opremljen modernom Hörmann pogonskom tehnikom.

Motor, osim konzole, je postavljen na način da mu je potrebno minimalno održavanje. Pokretanje i zaustavljanje vrata RollMatic izrazito je blago i tiho, što ujedno čuva sama vrata. Unutarnji taster i rasvjeta garaže već su integrirani u kućište upravljačke jedinice.

Kategorija: Proizvođač:

Opis

Zašto odabrati Hörmann garažna rolo vrata RollMatic

1. Njemačka tržišna marka

Sve komponente vrata i motora Hörmann je samostalno osmislio i proizveo, komponente su međusobno savršeno usklađene, a kako bi sve bilo sigurno za korisnika, komponente su testirali i certificirali nezavisni instituti. Izrađuju se u Njemačkoj po sistemu kvalitete DIN ISO 9001 i ispunjavaju sve uvjete u skladu s europskom normom 13241-1. Naši stručni suradnici intenzivno rade na novim proizvodima, njihovom unapređenju i poboljšanju. Na taj način stvaramo patente i jedinstvene proizvode.

2. Garažna vrata za sve generacije

Dugotrajne provjere u stvarnim uvjetima osiguravaju kvalitetu serijskih Hörmann proizvoda. Zahvaljujući odličnim tehničkim rješenjima i kvaliteti materijala Hörmann nudi 10 godina jamstva na sva sekcijska vrata i 5 godina na Hörmann motore.*

* Iscrpne uvjete jamstva naći ćete na: www.hormann.com

3. Briga o budućnosti

Hörmann nastoji pružiti primjer drugima. Stoga tvrtka od 2013. do 40 % potrebe za energijom crpi iz ekološki dobivene energije, čiji se sustav kontinuirano usavršava. Uvođenjem inteligentnog i certificiranog sustava upravljanja energijom godišnje se štede tone CO2. Uz navedeno Hörmann nudi proizvode za održiv razvoj.

O Hörmann aktivnostima vezanim za zaštitu okoliša više saznajte u brošuri „Mi razmišljamo zeleno”.

4. Poudana i sigurna tehnika vlačnih opruga

Dokazana tehnika vlačnih opruga podržava motor prilikom otvaranja i zatvaranja vrata. Na taj se način čuva mehanika motora. Vratima se u slučaju opasnosti lako upravlja ručno. Za to nije potrebna ručica. Dvostruko uže dodatno štiti vrata od pada.

5. Jednostavno održavanje i tih hod vrata

Serijski proizveden motor postavljen je van obložene osovine kako bi njegovo održavanje bilo jednostavno. Pokretanje i zaustavljanje vrata RollMatic izrazito je lagano i tiho, što čuva sama vrata. Dodatno osiguranje ruba zatvaranja nije potrebno budući da su uravnotežena oprugama i imaju pouzdano automatsko isključivanje. Unutarnja tipkovnica i rasvjeta garaže već su integrirane u kućište upravljačke jedinice.

6. Bežični sustav Bisecure s certifikatom o sigurnosti

Dvosmjerni i izrazito siguran sustav bežičnog zaključavanja BiSecur za garažna i dvorišna vrata rezultat je najnovije tehnologije i namijenjen je komfornom i sigurnom upravljanju garažnim vratima, dvorišnim vratima, rasvjetom i sl.
Zahvaljujući novom, izrazito sigurnom BiSecur postupku zaključavanja sa stabilnim dometom Vaš radijski signal nitko ne može kopirati. Sustav su provjerili i certificirali stručnjaci za sigurnost sa Sveučilišta u Bochumu i dokazali da je siguran kao internet bankarstvo.

7. Izvrstan dizajn

Ekskluzivni daljinski upravljači BiSecur ne očaravaju samo svojim crnim ili bijelim dizajnom već i elegantnim oblikom koji ugodno leži u ruci.

Međunarodni žiri nagradio je ekskluzivni dizajn Hörmann BiSecur daljinskog upravljača, lakirane površine.

EME Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)