Garažna sekcijska vrata

Vaša željena vrata Hörmann kvalitete

Elegantna automatska sekcijska vrata otvaraju se okomito prema gore. Tako Vam ostaje više mjesta kako ispred tako i u garaži a prolaz je slobodan. Sekcijska vrata uvijek odgovaraju – nebitno da li otvor Vaše garaže pravokutan ili zakošen, ima segmentni ili pravi luk. Stoga su savršeno prikladna za naknadnu modernizaciju.

Pomoću konfiguratora u miru odaberite svoja željena vrata, imate sve mogućnosti. Dostupan katalog iscrpno će Vas informirati a naravno da će Vas Vaš Hörmann partner rado savjetovati.

Kategorija: Proizvođač:

Opis

Zašto odabrati Hörmann garažna sekcijska vrata

1. Njemačka tržišna marka

Sve komponente vrata i motora Hörmann je samostalno osmislio i proizveo, komponente su međusobno savršeno usklađene, a kako bi sve bilo sigurno za korisnika, komponente su testirali i certificirali nezavisni instituti. Izrađuju se u Njemačkoj po sistemu kvalitete DIN ISO 9001 i ispunjavaju sve uvjete u skladu s europskom normom 13241-1. Naši stručni suradnici intenzivno rade na novim proizvodima, njihovom unapređenju i poboljšanju. Na taj način stvaramo patente i jedinstvene proizvode.

2. Garažna vrata za sve generacije

Dugotrajne provjere u stvarnim uvjetima osiguravaju kvalitetu serijskih Hörmann proizvoda. Zahvaljujući odličnim tehničkim rješenjima i kvaliteti materijala Hörmann nudi 10 godina jamstva na sva sekcijska vrata i 5 godina na Hörmann motore.*

* Iscrpne uvjete jamstva naći ćete na: www.hormann.com

3. Briga o budućnosti

Hörmann nastoji pružiti primjer drugima. Stoga tvrtka od 2013. do 40 % potrebe za energijom crpi iz ekološki dobivene energije, čiji se sustav kontinuirano usavršava. Uvođenjem inteligentnog i certificiranog sustava upravljanja energijom godišnje se štede tone CO2. Uz navedeno Hörmann nudi proizvode za održiv razvoj.

O Hörmann aktivnostima vezanim za zaštitu okoliša više saznajte u brošuri „Mi razmišljamo zeleno”.

4. Harmoničan dojam

Vrata imaju jednak razmak između žljebića i nevidljive razmake između panela Garažna vrata Hörmann odlikuje precizan raspored žljebića. Paneli su tako oblikovani da su prijelazi gotovo nevidljivi kad su vrata zatvorena. Usporedite s vratima drugih proizvođača! Možete naručiti i praktična bočna vrata čiji će žljebići biti nalik onima garažnih sekcijskih vrata. Neravnomjerni razmaci između žljebića zbog različite visine panela i vidljivih prijelaza između panela na vratima drugih proizvođača. Vrata stoga ne ostavljaju skladan dojam.

5. Ujednačen izgled dovratnika i vratnog krila

Harmoničan izgled vrata ostvaren je nizom malih detalja: maska se za bijela vrata kao i za sve površine isporučuje uvijek usklađena s panelima. Sve je savršeno usklađeno. Bočni okviri standardno su dostupni u Woodgrain površini. Za sekcijska vrata površine Sandgrain, Silkgrain ili Decograin dodatno su dostupne obloge površine poput panela vrata. Za Micrograin vrata isporučuje se glatka obloga Silkgrain.
Za sekcijska vrata u boji i vrata s Decograin površinom možete dodatno naručiti odgovarajuće obloge za dovratnike, koje su površinom i bojom odnosno dekorom usklađene s panelima vrata. Maska za nadvoj za takva se vrata uvijek isporučuje u površini i boji odnosno dekoru panela vrata.

6. Maska za usklađivanje s površinom vrata

Kod LPU vrata ova je plosnata maska za nadvoj elegantno rješenje za neprimjetan prijelaz s maske na vratno krilo. Kad su vrata zatvorena gornji element vrata zatvara se na masku tako da stvara jedinstvenu površinu.

7. Decograin površine

Plastični sloj otporan na UV zračenja s vanjske strane čeličnih panela svojom površinom nalik je drvetu odnosno napravljen je kao elegantan antracit sloj. Dugotrajna privlačnost Decograin dekora ostaje dugo očuvana zbog posebne zaštite površine.

8. Optimalna i dugotrajna zaštita

Donji dio dovratnika obložen je plastičnim slojem visine 4 cm, koji dovratnik u ugroženim dijelovima štiti od hrđe te ga održivo zaštićuje od moguće korozije. Za razliku od rješenja koja nudi konkurencija, ova dugotrajna zaštita štiti i od vlage. Donji dio vrata s podnom brtvom čak je i vizualno uspješno rješenje.

9. Efikasna toplinska izolacija

Kada je garaža sastavni dio kuće preporučuju se dobro izolirana garažna vrata. S okvirom Hörmann ThermoFrame poboljšat ćete ionako dobru izolaciju LPU vrata. Moderan plastični okvir, koji se montira zajedno s okvirom vrata, osigurava toplinsku podjelu okvira i zida te time poboljšava toplinsku izolaciju do 15 %*. Dodatak za okvir ThermoFrame možete naručiti za sva Hörmann sekcijska vrata.

* Za izolirana garažna sekcijska vrata LPU dimenzije: 5000 × 2125 mm

10. Praktična riješenja

Da bi se osobe lakše kretale preporučujemo prolazna vrata bez praga. Ona Vam omogućavaju dohvat bicikla ili vrtnog pribora bez otvaranja samih garažnih vrata.
Prag od plemenitog čelika na sredini je visok svega 10 mm, a na rubovima 5 mm. Takav prag olakšava prelazak i smanjuje rizik od spoticanja.

11. I naravno još bolje osiguranje

Provalnici s Hörmann automatskim sekcijskim vratima nemaju šanse. Ako su garažna vrata zatvorena, mehanizam za osiguranje od podizanja automatski ulazi u rub vodilice, zaključava te sprečava mogućnost podizanja vrata. Ovakvo patentirano zaključavanje vrata funkcionira isključivo na mehaničkoj osnovi, pa je tako, za razliku od motora konkurencije, djelotvorno i bez napajanja strujom.

12. Bežični sustav Bisecure s certifikatom o sigurnosti

Dvosmjerni i izrazito siguran sustav bežičnog zaključavanja BiSecur za garažna i dvorišna vrata rezultat je najnovije tehnologije i namijenjen je komfornom i sigurnom upravljanju garažnim vratima, dvorišnim vratima, rasvjetom i sl.
Zahvaljujući novom, izrazito sigurnom BiSecur postupku zaključavanja sa stabilnim dometom Vaš radijski signal nitko ne može kopirati. Sustav su provjerili i certificirali stručnjaci za sigurnost sa Sveučilišta u Bochumu i dokazali da je siguran kao internet bankarstvo.

13. Jednostavna provjera položaja vrata

Više nećete morati izlaziti po lošem vremenu kako biste provjerili jeste li zatvorili vrata. Samo jednim pritiskom na tipku HS 5 BS daljinskog upravljača boja LED diode pokazati će jesu li garažna vrata zatvorena. Po želji, još jedan pritisak na tipku* zatvara vrata. Vratima upravljate jednostavno i sigurno.
Naša nova aplikacija, koja je povezana s funkcijom Hörmann BiSecur Gateway, omogućava Vam upravljanje Hörmann garažnim i dvorišnim motorima, ulaznim vratima kao i ostalim uređajima pomoću pametnog telefona ili tableta.

* Ako pri upravljanju nemate vizualni kontakt s vratima, preporučamo ugradnju dodatnih foto ćelija.

14. Izvrstan dizajn

Ekskluzivni daljinski upravljači BiSecur ne očaravaju samo svojim crnim ili bijelim dizajnom već i elegantnim oblikom koji ugodno leži u ruci.

Međunarodni žiri nagradio je ekskluzivni dizajn Hörmann BiSecur daljinskog upravljača, lakirane površine.

EME Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)