Pogoni za vrtna vrata

Komfor i sigurnost koji oduševljavaju

Tek s motorom na daljinsko upravljanje Vaša vrtna vrata postaju komforna. Kao što očekujete. Naravno da to ne bi trebao bit bilo koji motor, već kvalitetan proizvod u koji se možete svakodnevno pouzdati, za Vaša nova vrtna vrata ili za naknadno opremanje već postojećih zakretnih ili posmičnih vrata.

Kategorija: Proizvođač:

Opis

Zašto odabrati Hörmann motore za dvorišna vrata

1. Sigurnost

Automatsko zaustavljanje
Hörmann motori za dvorišna vrata sigurni su u svakoj fazi otvaranja i zatvaranja. U slučaju nailaska na prepreku, vrata se automatski zaustavljaju. Dodatnu sigurnost pružaju fotoćelilje koje bez kontakta prepoznaju predmete i osobe. Mogu se jednostavno i elegantno ugraditi u zaštitne stupove i postaviti na prilaz. Fotoćelije osiguravaju područje rada Vaših krilnih ili kliznih dvorišnih vrata.

2. Pouzdanost

Lagano pristajanje i zaustavljanje
Pogoni dvorišnih vrata Hörmann omogućavaju ugodno tiho i sigurno kretanje vrata. Vrata se prilikom otvaranja pokreću bez trzaja te se lagano zaustavljaju. Takav način rada omogućuje dugotrajnost pogona

3. Snaga

Vrhunska kvaliteta
Kako bi izdržali mehanička opterećenja pogoni za dvorišna vrata Hörmann izrazito su robusni i visoke kvalitete. Dugotrajan i na vremenske utjecaje otporan materijal jamči dugotrajnost. Za posebno hladna područja dobivate RotaMatic s ugrađenim grijanjem.

4. Certifikat

Provjerena sigurnost
Hörmann pogoni dvorišnih vrata sigurni su u svakoj fazi otvaranja i zatvaranja. Radna snaga već je od strane TÜV-a ispitana i certificirana prema DIN EN 13241-1 za sve standardne veličine vrata i situacije ugradnje.

5. Izvrstan dizajn

Ekskluzivni daljinski upravljači
Novi, ekskluzivni daljinski upravljači BiSecur ne očaravaju samo svojom crnom ilibijelom lakiranom površinom već i elegantnim oblikom koji ugodno leži u ruci. Međunarodni žiri nagradio je ekskluzivni dizajn Hörmann BiSecur daljinskog upravljača.

Priloženi katalog nudi Vam iscrpne informacije, a za ostala pitanja slobodno nas kontaktirajte.

EME Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)