Ulazna vrata Thermo Pro

Ulazna vrata provjerene Hörmann kvalitete

Hörmann ThermoPro vrata za kuću i sporedne ulaze izrađena od čelika ili aluminija možete naručiti u različitim motivima. Ova vrata pristupačne cijene serijski se izrađuju s višestrukim zaključavanjem što Vam pruža sigurnost, odličnom toplinskom izolacijom kojom štedite energiju a vrata su ujedno lijepa ulaznica u Vašu kuću.

Kategorija: Proizvođač:

Opis

Zašto odabrati Hörmann ulazna vrata Thermo Pro

1. Puna površina vratnog krila iznutra i izvana

Ulazna vrata ThermoPro očarati će Vas svojim suvremenim dizajnom: lijepo oblikovano vratno krilo od čelika sa skrivenim okvirom krila jednostavno izgleda sjajno. Površina vrata iznutra se čini poput sobnih vrata te se tako vrata harmonično uklapaju u unutrašnjost Vašeg doma.

2. Izvrsna toplinska izolacija

Danas je važno štedjeti energiju. Tome pridonose ThermoPro vrata. Zahvaljujući krilu vrata debljine 46 mm odnosno 65 mm koje je u potpunosti ispunjeno PU tvrdom pjenom, vrata su toplinski vrhunski izolirana. Time štedite energiju što znači da štedite novac!

ThermoPro - U-vrijednost do 1,1 W/ (m²·K)

ThermoPro Plus - U-vrijednost do 0,82 W/ (m²·K)

3. Protuprovalno zaključavanje

Budući da se Vi i Vaša obitelj kod kuće želite osjećati sigurno, sva vrata ThermoPro serijski su opremljena višestrukim zaključavanjem. Strana panta kod ThermoPro vrata osigurana je s tri klina. Vrata ThermoPro Plus osigurana su od podizanja polugom. To pruža dobar osjećaj.

Protuprovalna zaštitna oprema RC 2

Sva kućna vrata ThermoPro Plus, čak i ona sa bočnim elementima i nadsvjetlima, kao i brojni motivi ulaznih vrata ThermoPro, dostupni su i sa opremom RC 2 – kako biste Vi i Vaša obitelj bili sigurniji.

RC 2 opisuje klasu protuprovalne zaštite vrata te odgovara dosadašnjoj klasi WK 2.

4. Stakla bez krhotina

Vrata ThermoPro standardno imaju 2-slojno odnosno 3-slojno staklo. I unutarnja i vanjska strana izrađena su od sigurnosnog stakla što za Vas znači sljedeće: ako se staklo jednom razbije, raspasti će se u sitne komadiće bez oštrih bridova – manja je opasnost od ozljeda.

Priloženi katalog nudi Vam iscrpne informacije, a za ostala pitanja slobodno nas kontaktirajte.

EME Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)