Vrata i naši ostali proizvodi

Garažna vrata

Ako ste vlasnik modernog objekta ili vrlo stare kuće kod nas ćete lako pronaći idealna garažna vrata za vaš objekt. Imamo vrata za svaki proračun, ukus i način života jer naš asortiman nudi velik izbor stilova, materijala i opcija koje će Vaša garažna vrata učiniti jedinstvenima.

Kućna vrata

Ulazna vrata simboliziraju način života i individualan stil vlasnika, te na određeni način oblikuju arhitektonsku sliku nekog objekta. Ona su glavni ulaz u vaš dom i kao takva moraju biti izvedena besprijekorno, što se tiče trajnosti, funkcionalnosti, sigurnosti i estetike.

Protuprovalna vrata

Precizna izrada, najbolji materijali i inovativnost jamče vrhunsku sigurnost, besprijekoran rad i dugotrajnost. Naše platforme razlikuju se po tipu i složenosti mehanizma, razini sigurnosti i stupnju zaštite od neovlaštene izrade ključeva.

Ostala vrata

Hörmann unutarnja vrata ispunjavaju sve uvjete vezane za izgradnju objekta, a pokrajnja vrata jednostavno su praktična. Hörmann nudi garažna pokrajnja vrata sukladna izgledu krilno podiznih ili sekcijskih vrata.

Prozori i okviri

Hörmann nudi širok program prozora za unutarnje prostore, a naši čelični okviri su optimalno rješenje za ugradnju u masivne i nosive zidove bilo koje građevine. Mi imamo savršena rješenja za Vaše prozore i prozorske okvire.

Industrijska vrata

Naša industrijska vrata zadovoljavaju gotovo sve zahtjeve i dimenzije. Zbog širine našeg asortimana imamo vrata idealna za industrijske objekte, trgovačke i logističke centre i prostore, gdje je frekventnost prometa vrlo velika.

Pogoni

Motorni pogoni za vrata tvrtke Hörmann vrhunski su proizvod koji će kvalitetom, pouzdanošću i dugotrjnošću godinama besprijekorno otvarati i zatvarati Vaša dvorišna ili ulazna vrata. Hörmann motorni pogoni pravi su izbor za Vas.

Pretovarna tehnika

Pretovarni mostovi pravo su rješenje za brzi i efikasan istovar i utovar, ovisno o potrebi, brtve vrata nude zaštitu od vjetra i nevremena, a naše vezne komore idealno su riješenje koje uključuje most za pretovar i brtvu vrata.