O nama – Vrata Istre i NM konzalting

Čime se bavimo?

Osnovna djelatnost firme NM Konzalting je prodaja, monatža i ugradnja svih vrsta vrata i prozora. To uključuje kućna ulazna i garažna vrata, unutarnja vrata, prozore, industrijska vrata te razne vrste pogona za pokretanje vrata te utobarna tehnika. Povezano s osnovnom djelatnošću pružamo i usluge projektiranja i servisiranja naših proizvoda.

Trenutačno prodajemo proizvode 3 poznate robne marke: Hormann (Kućna i garažna vrata, prozori, industrijska vrata, okviri i utovarna tehnika), Inles (vrata i prozori za kuće) te Kolnoa (protuprovalna i protupožarna vrata). Odabirom ovih marki poznatih po kvaliteti i dizajnu stvorili smo takvu paletu proizvoda koja omogućava pronalaženje rješenja unutar naše ponude za sve potrebe naših klijenata.

Povijest firme

Firmu NM Koning je osnovao g. Darko Vrlazić 2002. godine u Slavonskom Brodu. Od samog početka u ponudi firme su se nalazili proizvodi marke Hormann. Godine 2005. firma otvara proizvodni pogon u kojemu samostalno izrađuje aluminijsku stolariju. Zapošljava više stručnih djelatnika koji se bave poslovima projektiranja, proizvodnje, ugradnje i servisiranja.

Nakon studijske godine provedene na usavršavanju u SAD-u g. Vrlazić se odlučuje na širenje posla pa 2013. firma otvara poslovnicu u Puli, za područje istre. Trenutno u sklopu firmedjeluje nekoliko odjela: dva ureda, u Puli i Slavonskom Brodu, mali proizvodni pogon u Slavonskom Brodu, servisna služba koja pokriva oba područja i Show room u Puli.

Naša misija

Zadržavanje najviše razine kvalitete proizvoda, pazeći pri tome na estetski najprihvatljivija rješenja, uz brzu, pouzdanu u ljubaznu uslugu je, jednostavno oblikovana, naša misija. INaravno da vodimo računa o ekonomskoj isplatljivosti naših rješenja za klijente. I, treba li to posebno napominjati, dogovoreni rokovi su za nas svetinja!

Javite nam se!